Google Adwords uitbesteden in Amsterdam

Google Adwords uitbesteden AmsterdamGoogle Adwords uitbesteden aan een specialist is in veel gevallen de beste keuze. Het inrichten van Adwords campagnes is geen sinecure, het vergt kennis die veel organisaties niet in huis hebben. Uitbesteden van Adwords is ook zeker de voordelige keuze zolang het onderhoud van de account geen full-time baan is. Dat staat nog los van het veel hogere rendement wat u behaalt als u adwords uitbesteedt.

Adwords inrichten (eenmalig)

Voor uw bedrijf kan ik strategisch een nieuwe Adwords-account inrichten. Heeft een bestaande account waar u ontevreden over bent, dan kan ik deze voor u herstructureren en optimaliseren.  Vooraf analyseer ik uw bedrijf en uw klanten om goed te bepalen hoe er naar uw producten gezocht wordt. Voor de structuur van het account kijk ik goed naar de structuur van uw website en de diensten die u aanbiedt. Na het inrichten optimaliseer ik de Adwords-account een maand lang, omdat de eerste periode het belangrijkst is.

Adwords beheer (maandelijks)

Adwords heeft onderhoud nodig; Google blijft extra functies toevoegen, vraag en aanbod verandert, en door te testen kan de optimale advertentie gevonden worden.  Vanaf €125,- per maand kan u aan mij Google Adwords uitbesteden en laten optimaliseren. Elke maand krijgt u per e-mail een rapport waarin de resultaten duidelijk zichtbaar zijn. Bij mij zit u niet vast aan een contract, en kunt u elke maand het Adwords beheer stop zetten.

Wat zijn de kosten?

Wat het uitbesteden van Adwords kost, kan ik u niet vooraf vertellen. Hoe lang ik bezig ben om uw Adwords te optimaliseren is afhankelijk van vele factoren. Hoeveel producten of diensten levert uw bedrijf. En op hoeveel zoekopdrachten zijn er mogelijk als men zoekt naar uw oplossingen? Wanneer ik uw organisatie heb leren kennen, stuur ik u vrijblijvend een offerte. Met een gedetailleerd plan van aanpak en de prijs van het uitbesteden daarvan.


Meer weten over het uitbesteden van Google Adwords?
Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertel ik u graag meer!
Vul het formulier voor een afspraak.