Google Adwords

Adwords optimaal inrichten en opzettenMet Google Adwords kunt u adverteren op de zoekmachine Google. Daarnaast kan u met Adwords u advertenties tonen op 80% van de websites wereldwijd met de zogenaamde display campagnes. De basis is simpel: u betaalt om bovenaan Google te komen voor bepaalde zoekopdrachten. Ik help u de juiste zoekopdrachten te bepalen.

Google Adwords opzetten & inrichten

U bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Google Adwords, adverteren op Google, voor uw bedrijf. Ik kan voor u een nieuwe Adwords-account aanmaken, inclusief €75,- tegoed. Voordat ik start met het inrichten van de account, leer ik uw bedrijf, uw producten en vooral uw klanten kennen. Ik vorm een beeld van de zoekopdrachten die potentiële klanten gebruiken om uw product te vinden. Na het inrichten, optimaliseer ik de account een maand lang en rapporteer ik over de resultaten & mogelijkheden.

Google Adwords herstructureren & optimaliseren

U heeft een bestaande Adwords-account, maar u bent niet tevreden over het rendement. Nadat ik uw account heb bekeken, vertel ik u hoe deze ervoor staat tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek. Wanneer ik kansen zie tot verbetering, doe ik u een voorstel met plan van aanpak. Bijvoorbeeld het totaal herstructureren van uw Adwords of een maand lang optimalisatie beheer(zie hieronder). Mijn conclusie kan ook zijn dat het gebrekkig rendement niet aan Adwords ligt, maar aan uw website. Ook uw website kan ik voor u verbeteren of vernieuwen.

Maandelijks Adwords optimalisatie beheer

Uw Google Adwords heeft regelmatig aandacht nodig. Vanwege marktwerking en nieuwe ontwikkelingen binnen Adwords zelf. Daarnaast kan door testen de best converterende advertentie gevonden worden. Vanaf €125,- per maand kan ik uw Google Adwords beheren en optimaliseren. U krijgt maandelijks een rapportage van de resultaten, zodat u weet wat er speelt. Daarnaast kunt u me altijd bellen om even te sparren over uw online marketing. Ik denk graag mee om uw organisatie online verder te laten groeien.

Adwords trainingen

Mijn kennis draag ik graag over tijdens een training. Training zijn er in alle soorten en maten, afhankelijk van wat u nodig heeft. Wil u bijvoorbeeld dat een medewerker de maandelijkse optimalisaties leert uitvoeren in plaats van het uitbesteden van Adwords? Of wilt u dat er in uw organisatie een basiskennis van Adwords aanwezig is, zodat er meer input komt voor creatieve campagnes? Ik stel graag een training samen die aansluit bij de behoeftes van uw organisatie.


Wil u meer weten over de mogelijkheden van Google Adwords?
Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertel ik u graag meer!
Vul het formulier voor een afspraak.