Google Analytics – websitestatistieken

Google Analytics inrichten en instellenGoogle Analytics is de gratis maar zeer uitgebreide tool om de statistieken van websitebezoekers bij te houden. Met een goede koppeling van Google Adwords en Analytics kun je doeltreffend sturen op rendement.

Google Analytics aanmaken & instellen

Zonder statistieken dobbert uw website doelloos rond. Meten is weten. Ik maak een Analytics-account voor u aan, plaats de code op uw website, stel Google Analytics af op uw organisatie en zorg voor een goede koppeling met Google Adwords.

Google Analytics & rapportages

In Google Analytics ziet u door de bomen het bos niet meer. Ik kan voor u heldere dashboards en rapportages op maat maken. Door de cijfers te groeperen die voor u interessant zijn in heldere grafieken, heeft uw organisatie constant zich op de online stand van zaken. De interessante data uit Analytics is voor elke organisatie anders. Ik kan u informeren over wat wel en niet kan, maar vooral ook adviseren wat wel en niet interessant is. Op welke data kan uw organisatie het best sturen?

Analytics & Adwords koppeling en remarketing

Voor remarketing campagnes in Google Adwords moeten er lijsten van websitebezoekers worden aangemaakt. De beste manier om deze lijsten samen te stellen is via Analytics. Google beveelt dit aan boven de mogelijkheid in Adwords zelf. Door doelen en doelgroepen in te stellen in Analytics, kunt u heel gericht remarketing toepassen op bezoekers van uw website. Ik help u graag bij het bepalen en instellen van doelgroepen voor uw organisatie.


Wil u meer weten over de mogelijkheden van Google Analytics?
Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertel ik u graag meer!
Vul het formulier in voor een afspraak.