Maarten van Heeren

Maarten - Freelance Adwords SpecialistAangenaam, ik ben Maarten van Heeren. Inmiddels heb ik zo’n 4 jaar ervaring met Google Adwords en heb ik voor tientallen bedrijven hun Adwords-rendement verhoogd. Qua zoekmachines heb ik al sinds 1998 ervaring. Gedurende mijn tijd op het Gymnasium Apeldoorn bouwde ik een netwerk van celebrity websites die dagelijks door 85.000 mensen werden bezocht. Maandelijks dus meer dan 2.500.000 bezoekers!

Na dit jonge ondernemerschap trok ik naar het hoge noorden en studeerde ik rechten in Groningen. Ik studeerde af met een scriptie over ‘De verwatering van het merkenrecht in Google Adwords’. Tijdens de studie was ik ook regelmatig te vinden bij de borrels van de marketingvereniging MARUG, waar ik overigens ook serieus actief was. Bijvoorbeeld als hoofdredacteur van het maandelijkse magazine de Markant.

Op sportief vlak bent ik het liefst op een voetbalveld. Tijdens de studie speelde ik bij de Groningse studentenvoetbalvereniging The Knickerbockers en tegenwoordig draaf ik, zij het iets langzamer, over de velden bij WV-HEDW met een mooi vriendenteam van ex-Knickerbockers. Daarnaast heb ik het er vaak over om weer eens naar de boksschool te gaan.

Met mijn liefde Tanja woon ik al enkele jaren in bruisend Amsterdam Oost. We levensgenieten daar regelmatig in de vele leuke nieuwe eettentjes, die Oost rijk is. Het is maar goed dat ik dagelijks naar mijn kantoor fiets in het centrum van Amsterdam. Dit kantoor deel ik met enkele bedrijven, die ook actief zijn in de marketing. Uiteraard bent u daar altijd welkom voor een bakje koffie.


Wilt u met mij kennismaken?
Vul dan het formulier in voor een afspraak.